Register | Login

About Us

Foto agencija Bobo je bila ustanovljena leta 1992. Naše poslanstvo je ponuditi najboljše in najlepše fotografije in kratke video posnetke po zmernih cenah.

Foto agencija Bobo je specializirana za fotografiranje in prodajo fotografij in video posnetkov preko interneta. Od leta 1985 smo prisotni na vseh dogodkih, ki so vredni obelezitve za zgodovino. Politicni, sportni, kulturni in seveda razni drugi dogodki so fotografirani in razvrščeni v naš fotoarhiv. Izbor visoko kvalitetnih fotografij in video posnetkov narave, naravnih znamenitosti, portretov, arhitekture, ilustracij in detajlov dopolnjujemo vsak dan. Prepricani smo, da boste našli nekaj zase ali pa za namene za katerega iščete fotografije.


Photo ageny Bobo was formed in 1992. Our goal is to provide the best quality stock and editorial photos at a resonable price.


Our goal is to provide the very best photos and short video clips to our clients. Media, organisers,  associations,  adverising agencys benefit from our pictures and video service.
 

 


Please Login to see your lightbox contents